Skip to content
Thursday, November 19, 2020

CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Niels Overgaard

Kl. 16.00 - 22.00  Location: TBA

Det hele handler ikke om dig. Antikke principper for et liv med sindsro, frihed og mening.

Verden, især den vestlige, har aldrig haft større velstand, frihed og fred. Det til trods peger statistikkerne på, at stadig flere mennesker oplever stress, angst og utilfredshed. I vores stræben efter selvrealisering i en tilværelse af uendelige muligheder er det nemt at miste sin fornemmelse af formål og mening.

I dette tankevækkende og humoristiske foredrag giver Niels Overgaard nogle - til tider provokerende - svar på, hvordan vi finder ind til et mere balanceret, frit og meningsfyldt liv. Med afsæt i den stoiske filosofis store tænkere som Seneca, Epiktet og Marcus Aurelius giver Niels Overgaard fem helt jordnære og konkrete principper, som kan anvendes både arbejdsmæssige og i private sammenhænge, for at opnå sindsro, frihed og mening.

Niels Overgaards fem principper er mere praktisk funderede end filosofiske dogmer, og de leveres uprætentiøst, letforståeligt og med rigeligt humor.

Foredraget er baseret på bogen af samme titel,som blev udgivet i begyndelsen af 2020, og den fik seks stjernede anmeldelser af både Berlingske og Børsen - sidstnævnte kaldte den også den årets foreløbig bedste ledelsesbog.

Attend at link below,

https://evt.to/iagdhhmw