Skip to content

Bliv en del af vores community

Som Inspire medlem bliver du en del af et inspirerende fællesskab af enkeltindivider, der tænker nyt, skaber forandring og skubber grænser.

Du inviteres til unikke events kun for medlemmer – workshops, foredrag og talks med førende tænkere og kreative skabere.

Vores community skaber meningsfyldte relationer, nye netværk og udvikling – så du kan realisere dit potentiale og sætte nye mål.

Dit engagement

Du skal være aktivt søgende både i forhold til din professionelle og personlige udvikling.

Du skal være åben for både at give og modtage – og være nysgerrig på livet. Du skal være klar til at omfavne andre, uanset om de ligner dig selv eller er fra et helt andet solsystem. Husk, du drager kun fordel af dit medlemskab, hvis du er engageret og deltager aktivt.

Vi åbner for nye medlemmer af InspireBeSocial 4 gange om året. Når du ansøger, vil du blive forhånds-interviewet, så vi kan fortælle mere om, hvad vores community kan tilbyde – og så vi er sikre på, at du er klar og motiveret.

Datoer for InspireBeSocial events vil være tilrettelagt på forhånd for hele medlemsåret – klar til din kalender.  

Det koster kr. 9.999,- for 12 måneders commitment som Inspire-medlem.

Det årlige medlemsskab omfatter:

2 x Chambers of Inspiration

2 x The Dialogue

2 x Grand Get-Together

Get to know you

Willing to share (Online Sessions)

se uddybende forklaring nedenfor

INSPIRE Meetups

“Chambers of inspiration”

Inspirerende workshops, hvor vi åbner op for vilde ideer, dybe refleksioner og innovative koncepter i samarbejde med førende tænkere, skabere og kreative kræfter.

”The Dialogue”

Inspirerende talks og foredrag med forfattere, kunstnere og tænkere, der skaber debat og dialog om deres livserfaring, livssyn og verdenssyn.

”Grand Get-Together”

Vores årlige festlige sammenkomst kun for medlemmer, som sigter på at styrke fællesskabet og livsnydelsen samt skabe nye og uventede relationer på tværs af vores community.

”Pop Up”

Inspirerende events der sætter fokus på kulturens vilkår og horisonter – og livets nærvær og velvære. Vores pop-up events er et ekstra tilbud, som medlemmerne kan vælge til mod ekstra betaling.

“Get to know you”

Vores fysiske morgenmøder handler om at styrke og støtte hinanden i at skabe og dyrke personlige relationer. Her giver vi os tid til at være offline – til nærvær og fællesskab.

”At home”

”Willing to Share”

“Willing to share” er en faktastisk mulighed for at modtage og give generøsitet. Vi mødes online 1 gang om måneden hvor alle har mulighed for at række ud og fortælle hvad de har brug for og andre kan byde ind med hjælp.
Det kan være konkret hjælp, men også inspiration, deling af netværk eller gode råd.
“Willing to share” fylder vores hjerter med taknemmelighed, da vi gang på gang ser effekten af at hjælpe hinanden.

 

”We love”

Recommended podcast, articles, books, etc

"Som medlem af InspireBesocial møder jeg mennesker med vidt forskellig baggrund men, som alle har den fælles indstilling at ville dele både faglige og personlige emner som fylder nu og her. Hver gang går jeg hjem med god energi og overskud. Stor tak for at jeg bliver klogere og inspireret til at tænke anderledes og nyt."
Anja Lund Sand
Sioto Design