Skip to content

Det er du gået glip af

InspireBeSocial har allerede haft besøg af mange inspirerende mennesker, der med deres viden og indsigt har gjort stort indtryk. Hent inspiration fra vores tidligere sammenkomster her – og få et indtryk af, hvad der venter dig som medlem.

THE DIALOGUE V/ MARIE BRIXTOFTE
April 6, 2022

THE DIALOGUE V/ MARIE BRIXTOFTE

LOCATION:
TBA  –  MEMBERS ONLY EVENT

FRA MISBRUG TIL DØDEN !

 

 

Marie Brixtofte voksede i sine teenageår op hos sin far. Det var et hjem præget af diskussioner og politik, alkohol, frihed, ensomhed og kærlighed. Men som årene gik fyldte Peter Brixtoftes alkoholforbrug mere og mere.

Hun fortæller om misbrug og omsorgssvigt og om at tie og holde på hemmeligheder for at beskytte sin far Peter Brixtofte og hans renommé. Hun levede nemlig med frygten for at det ville blive hendes skyld, hvis han døde. Hun fortæller om at rejse sig efter at været blevet væltet omkuld af sorgen.

Hun fortæller også om de senfølger hun har med sig på godt og på ondt. Marie giver mulighed for en fælles refleksion omkring, hvad vi hver især har lært af strategier som børn for at overleve og få mest mulig kærlighed – strategier som gav mening dengang, men som så kan spænde ben for os som voksne.

BAGGRUND

MARIE BRIXTOFTE  er autoriseret psykolog hos TUBA (Terapi for Unge som er Børn af Alkoholikere). Tidligere har hun haft privat praksis og arbejdet som psykolog hos Børn, Unge & Sorg, og det Nationale Sorgcenter.

Inden hun blev psykolog har hun arbejdet i 7 år som

investmentbanker hos blandt andet JP Morgan i London. Hun er gift og har tre børn og bor i dag i Danmark.

Kun når det regner er Maries  Brixtoftes første bog. D. 18 september 2020 udkom Maries anden bog Bolsjefilosofi og andre leveråd, en bog om, hvad vi gør ved alt vores bagage, såsom dårlig samvittighed, ængstelighed, overbekymring og lavt selvværd.

Read More
February 2, 2022

CHAMBERS OF INSPIRATION/ MYSTERY GUEST

LOCATION:
TBA  –   MEMBERS ONLY EVENT

DET VI IKKE VED, GØR OS NYSGERRIGE!!

 

 

 

Read More
CHAMBERS OF INSPIRATION/ MYSTERY GUEST
THE CHRISTMAS GATHERING
November 18, 2021

THE CHRISTMAS GATHERING

LOCATION:
TBA  –   MEMBERS ONLY EVENT

CELEBRATE LIFE AND THE COMMUNITY!

 

 

Read More
October 14, 2021

THE DIALOGUE V/ THURE LINDHARDT

LOCATION:
THE SOCIAL HOUSE   –  MEMBERS ONLY EVENT

HVORDAN DET ER AT VÆRE MENNESKE !

 

OMTANKE – Håbet er det sidste, man må miste

Den første udgivelse i Christian Have og Muusmann Forlags fælles serie af eksklusive bookazi­ner Omtanke har Thure Lindhardt som hovedperson. Gennem en dybdegående og inspirerende samtale med Christian Have vil den højtelskede og internationalt anerkendte skuespiller komme ind på en vifte af livets store temaer.

Med Omtanke får læseren en enestående mulighed for at komme helt tæt på Thure Lindhardt. I dette bookazine fortæller han om sit forhold til tro – både på sig selv og de højere magter.

Lindhardts arbejdsplads kan være alt fra en jysk provinsby til Hollywood, og han fortæller om, hvordan han bevarer fokus og nærvær i en ofte kaotisk dagligdag og en tiltagende fragmenteret verden.

I forlængelse heraf fortæller han om sit forhold til begrebet kærlighed og sætter ord på, hvilken rolle æstetik spiller i hans liv – i forhold til arkitektur og design, men også måden, han indretter sit eget liv og hjem på.

Endelig beretter han om, hvad der inderst inde driver ham. Hvordan han identificerer formålet med sit liv og opnår den meningsfuldhed med tilværelsen, som vi alle søger. Thure Lindhardt er kendt og elsket for sine roller i film som Her i nærheden, Flammen og Citronen, Nordkraft, Blå mænd og Engle og Dæmoner, tv-serier som Broen og Blekingegade og teaterforestillinger som Skrigerne, Rød og Kameliadamen samt adskillige forestillinger på Det Kongelige Teater. Han er født i 1974 og voksede op i Roskilde. Han er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater og bor i dag i København.

Read More
THE DIALOGUE  V/ THURE LINDHARDT
CHAMBERS OF INSPIRATION V/ MARTIN MOGENSEN
September 23, 2021

CHAMBERS OF INSPIRATION V/ MARTIN MOGENSEN

LOCATION:
THE SOCIAL HOUSE  –  MEMBERS ONLY EVENT

Bliv klogere på hvorfor kroppen larmer!

Vil du gerne blive klogere på sammenhængen mellem din krop og dit følelsesliv? Kan vi adskille det fysiske og psykiske fra hinanden?

Er der en sammenhæng mellem sitren i fingrene og stress? Kan økonomiske problemer have noget med spændinger i lænden at gøre? Kan undertrykte følelser sætte sig som konstante mavesmerter?

Kom til et spændende foredrag hvor Martin deler ud af hans mere end 20 års erfaring i kropsterapiens verden.

Lær at forstå kroppens signaler og hvordan du kan arbejde med din krop, når du møder smerte, sårbarhed, skavanker eller føler dig handlingslammet!

Kroppen taler. Så lærer du at lytte efter, hvad kroppen siger, vil du kunne guide dig selv til en større selvforståelse, selvindsigt og dermed større livskvalitet!

Martin Bonde Mogensen, f. 1974, har siden 1997 arbejdet som behandler og terapeut. Han har udført mere end 25.000 behandlinger og er medforfatter til seks bøger om sundhed. Før alt dette var Martin sømand.

 

Read More
November 19, 2020

CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Niels Overgaard

Kl. 16.00 – 22.00  Location: TBA

Det hele handler ikke om dig. Antikke principper for et liv med sindsro, frihed og mening.

Verden, især den vestlige, har aldrig haft større velstand, frihed og fred. Det til trods peger statistikkerne på, at stadig flere mennesker oplever stress, angst og utilfredshed. I vores stræben efter selvrealisering i en tilværelse af uendelige muligheder er det nemt at miste sin fornemmelse af formål og mening.

I dette tankevækkende og humoristiske foredrag giver Niels Overgaard nogle – til tider provokerende – svar på, hvordan vi finder ind til et mere balanceret, frit og meningsfyldt liv. Med afsæt i den stoiske filosofis store tænkere som Seneca, Epiktet og Marcus Aurelius giver Niels Overgaard fem helt jordnære og konkrete principper, som kan anvendes både arbejdsmæssige og i private sammenhænge, for at opnå sindsro, frihed og mening.

Niels Overgaards fem principper er mere praktisk funderede end filosofiske dogmer, og de leveres uprætentiøst, letforståeligt og med rigeligt humor.

Foredraget er baseret på bogen af samme titel,som blev udgivet i begyndelsen af 2020, og den fik seks stjernede anmeldelser af både Berlingske og Børsen – sidstnævnte kaldte den også den årets foreløbig bedste ledelsesbog.

Attend at link below,

https://evt.to/iagdhhmw

Read More
CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Niels Overgaard
POP UP ” THE DIALOGUE” v/ Torsten Stig Jansen
September 10, 2020

POP UP " THE DIALOGUE" v/ Torsten Stig Jansen

Kl. 16.30 – 19.00 Location: TBA

Hvad nu Amerika?

USA skal vælge ny præsident til november. Bliver det fire år mere med Donald Trump eller kan Joe Biden blive den næste præsident? Hvad betyder resultatet for Danmark og resten af Europa? Mød en af Danmarks førende USA-eksperter, Torsten Jansen, som er aktuel med bogen: SPRÆKKER – om rystelserne i venskabet mellem Danmark og USA (Gyldendal 2020).

Torsten Jansen er tidligere USA-korrespondent, udlandschef og nyhedsvært i DR. Han har desuden fungeret som diplomat på den danske ambassade i Washington DC og som politisk rådgiver  for en række globale virksomheder. I dag er Torsten fast kommentator på TV2 News og associeret partner i LEAD Agency.

Read More
August 28, 2020

POP UP " THE DIALOGUE" v/ Kim Gørtz

Kl. 16.30 – 19.00 Location: TBA

I en lille båd, der gynger; om vildfarelser og erkendelser.

I en lille båd, der gynger, vil vi sammen gå på opdagelse i vores eget og i hinandens liv.
Der vil være øvelser som udspringer fra spørgsmålet: Hvad vil det sige at erkende sig selv, sit liv og sin kommende død? Hvordan gør man det, og hvordan ved man om man er faret vild?
Tag med på denne filosofiske sejltur og udforsk disse vigtige eksistentielle temaer sammen med en gruppe søgende sjæle, der, med filosoffen og forfatteren til “Vildfarelsernes trilogi”; Kim Gørtz, vil finde frem til livets, dødens og selvets dybeste sandheder…

Read More
POP UP ” THE DIALOGUE” v/ Kim Gørtz
CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Sune Kjems
August 13, 2020

CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Sune Kjems

Kl. 16.00 – 22.00 Location: TBA

HVOR KOMMER DU FRA, ØST, SYD, VEST ELLER NORD

Sune Kjems vil fortælle om indianske visdomstraditioner og gennemgå konkrete redskaber til at opnå større selvindsigt og meningsfuldhed – og hvordan de giver mening som ledelsesredskaber i 2020. I vil blandt andet blive klogere på medicinhjulets retninger og de fire grundelementer ild, vand, jord og luft og deres betydninger og I få smagsprøver på elementer i indianske ceremonier.

Sune er en af Danmarks førende specialister inden for design thinking med 20 års baggrund som innovationsrådgiver og designer. Han har hjulpet organisationer som Novo Nordisk, LEO Pharma, Udenrigsministeriet, LEGO, Grundfos, Kriminalforsorgen og Forsvarets Efterretningstjeneste med at udvide deres innovations mindset og kapacitet og designe nye innovative produkter og services. Sune uddannet i og har arbejdet med indianske og nordiske visdomstraditioner og shamanisme i 10 år. Han har trænet med wisdom keepers og shamaner og gennemført shamanistiske kurser og visionssøgninger i Danmark, Canada og Peru.

Read More
January 30, 2020

CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Franz Søes-Cybulski

Produktivitet & Effektivitet

Er du både effektiv og produktiv, hvordan leder du dig selv og andre?

Effektiv ledelse i dagligdagen

Effektfuld ledelse handler grundlæggende om at kunne navigere konstruktivt i spændingsfeltet mellem management og leadership. Den effektive opgaveløsning er med andre ord et resultat af, at man som leder har blik for at tilpasse og afstemme sin ledelse, med henblik på at skabe en den mest optimale balance mellem målstyring og visioner. Med afsæt i temaer som: mod, selvindsigt og motivation, stiller eftermiddagens oplæg og proces skarpt på det personlige lederskab og giver inspiration til, hvordan du, som leder og menneske, i endnu højere grad, kan fremme effekten af din daglige ledelse.

Franz Søes-Cybulski er specialist i at designe og iscenesætte dynamiske udviklingsprocesser, programmer og events, som understøtter mennesker og organisationer i at realisere deres potentialer og indfri deres mål. I mere end 15 år har Franz understøttet ledere og medarbejdere i ind- og udland med at udvikle indsigt i og forståelse for, hvordan faglige og personlige kompetencer kan forvaltes mest effektivt i den professionelle rolle.

Read More
CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Franz Søes-Cybulski
CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Martin Kremmer
November 27, 2019

CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Martin Kremmer

Biohacking is about optimizing your life and your body

Through the use of technology, biology, holistic research and personal experiments. He works as a Digital Architect at EY Global where he travels 100+ days a year and has found a way to do so without getting jet lag. He shares his story of being close to burnout and how biohacking has gotten him back on a healthy track again. How he uses biohacking to stay at the top of his game and how he mitigates a gene mutation that he and 25% of the world has.

Er du ligesom jeg, interesseret at leve optimalt, får det bedste ud af livet på alle måder. Biohacking er en ny måde at leve optimalt ,i forhold til kost, søvn og livstil. Martin kommer til at involvere dig i hans vision på hvordan man kan leve optimalt med til og fravalg

 

Read More
November 20, 2019

CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Marie Steenberger

FRA INDRE KAOS TIL MADRO

Alle ved, hvad det vil sige at leve sundt. Og alle mennesker kløjs i det fra tid til anden. Du har sikkert prøvet at spise forkert, for meget, for usundt, selvom du vidste bedre?

Denne aften vil vi sammen undersøge the gap mellem dét du ved, og dét du gør. Marie vil udfordre din forståelse for sundhed og hjælpe dig tilbage til din krops indre visdom om sult og mæthed. Rammen vil være en madmeditation, hvor vi noget af tiden spiser i stilhed, for at opdage, hvad der driver os væk fra en sund hverdag.

Read More
CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Marie Steenberger
CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Lars AP
October 9, 2019

CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Lars AP

ÅRHSOME, find ud af hvornår du sprudler som menneske og begynd at føle dig godt og grundigt Århsome.

Lars AP er manden bag bogen og bevægelsen Fucking Flink (www.fuckingflink.dk), som med deres over 165.000 følgere på FaceBook forsøger at få danskerne til at blive verdens flinkeste folkefærd. Lars har også skrevet bøgerne Signifikans, Fucking Flink Dig Selv og Geniale Ideer. Outcome: fokus på det positive i dig, relationer, fornøjet og mæt!

Read More
September 18, 2019

CHMABERS OF INSPIRATION v/ Martin Mogensen

Hvordan gør du dig selv langtidsholdbar?

Vink farvel til de dårlige vaner – uden at blive fanatisk. ”For at have et godt helbred er det vigtig, at den mentale, fysiske og psykiske tilstand er i balance“. Det handler om at arbejde med de dårlige vaner, som kan være belastende for et godt helbred. Hvor kommer de fra og hvordan kommer man af med dem igen?

Read More
CHMABERS OF INSPIRATION v/ Martin Mogensen
CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Carlos Veloso-Strange
September 5, 2019

CHAMBERS OF INSPIRATION v/ Carlos Veloso-Strange

Hvad er dit kald – i dag, i morgen og næste uge?

Og hvis du ikke ved det, hvordan kan du så komme det et lille skridt nærmere?

Og hvis du ved det, hvordan kan du så sætte endnu mere handling bag?

Gøre en endnu større forskel. Carlos ønsker med sit oplæg at inspirere til at kigge indad, for at gøre en større forskel udad. Gennem personlige og professionelle erfaringer, modeller, teorier og opgaver vil vi gennem aftenen, dykke ned i det potentiale der ligger i det personlige kald.

Read More