Skip to content

Meetup

Vores meet-ups inspirerer med vilde ideer og dyb refleksion. Meetup er vores primære medlemsplatform – et afsæt for stærke tanker, meningsfyldte relationer og nye retninger. Meet-ups arrangeres i samarbejde med inspirerende eksperter og fagfolk inden for hver deres felt.

Hvordan vi mødes

”Chambers of inspiration”

Inspirerende workshops, hvor vi åbner op for vilde ideer, dybe refleksioner og innovative koncepter i samarbejde med førende tænkere, skabere og kreative kræfter.

“The Dialogue”

Inspirerende talks og foredrag med forfattere, kunstnere og tænkere, der skaber debat og dialog om deres livserfaring, livssyn og verdenssyn.

“Pop - Up”

Inspirerende events der sætter fokus på kulturens vilkår og horisonter – og livets nærvær og velvære. Vores pop-up events er et ekstra tilbud, som medlemmerne kan vælge til mod ekstra betaling.

“Get to know you"

Vores fysiske morgenmøder handler om at styrke og støtte hinanden i at skabe og dyrke personlige relationer. Her giver vi os tid til at være offline – til nærvær og fællesskab.

"I InspireBeSocial går man op i at mødes og lære mennesker at kende. Vi kommer ind under huden på hinanden og lærer om sårbarhed, ydmyghed og sund egoisme. Jeg kan kun på det aller varmeste anbefale InspireBeSocial."
Martin Mogensen - testimonial
Martin Bonde Mogensen
Kropsinstituttet & Body All Mind kropsterapi

“At Home”

Her inviteres du til at udvide din horisont og livssyn – til at udvikle dig selv og din virksomhed. Debatter, samtaler, masterclasses og foredrag –

AT HOME tilbyder nye måder at mødes og skabe fælles bånd mellem hjem.

Der vil også være mulighed for at nyde communities hjemmefra da vi udbyder forskellige events som man kan tilgå hjemmefra eller fra kontoret.
“Willing to share”, et online format, hvor vi har mulighed for at række ud samt hjælpe andre.
“Ta’ dig sammen”, et ClubHouse format hvor vi filosoferer over stærke emner.
Der ud over er der løbende event som også foregår online.
DON’T MISS

Upcoming

THE SUMMER NIGHT GATHERING
May 20, 2022

THE SUMMER NIGHT GATHERING

LOCATION:
TBA  –   MEMBERS ONLY EVENT

CRISPY SUMMER NIGHTS!

 

 

 

Read More