Skip to content

Meetup

Vores meet-ups inspirerer med vilde ideer og dyb refleksion. Meetup er vores primære medlemsplatform – et afsæt for stærke tanker, meningsfyldte relationer og nye retninger. Meet-ups arrangeres i samarbejde med inspirerende eksperter og fagfolk inden for hver deres felt.

Hvordan vi mødes

”Chambers of inspiration”

Inspirerende workshops, hvor vi åbner op for vilde ideer, dybe refleksioner og innovative koncepter i samarbejde med førende tænkere, skabere og kreative kræfter.

“The Dialogue”

Inspirerende talks og foredrag med forfattere, kunstnere og tænkere, der skaber debat og dialog om deres livserfaring, livssyn og verdenssyn.

“Pop - Up”

Inspirerende events der sætter fokus på kulturens vilkår og horisonter – og livets nærvær og velvære. Vores pop-up events er et ekstra tilbud, som medlemmerne kan vælge til mod ekstra betaling.

“Get to know you"

Vores fysiske morgenmøder handler om at styrke og støtte hinanden i at skabe og dyrke personlige relationer. Her giver vi os tid til at være offline – til nærvær og fællesskab.

"I InspireBeSocial går man op i at mødes og lære mennesker at kende. Vi kommer ind under huden på hinanden og lærer om sårbarhed, ydmyghed og sund egoisme. Jeg kan kun på det aller varmeste anbefale InspireBeSocial."
Martin Mogensen - testimonial
Martin Bonde Mogensen
Kropsinstituttet & Body All Mind kropsterapi

“At Home”

Her inviteres du til at udvide din horisont og livssyn – til at udvikle dig selv og din virksomhed. Debatter, samtaler, masterclasses og foredrag –

AT HOME tilbyder nye måder at mødes og skabe fælles bånd mellem hjem.

Der vil også være mulighed for at nyde communities hjemmefra da vi udbyder forskellige events som man kan tilgå hjemmefra eller fra kontoret.
“Willing to share”, et online format, hvor vi har mulighed for at række ud samt hjælpe andre.
“Ta’ dig sammen”, et ClubHouse format hvor vi filosoferer over stærke emner.
Der ud over er der løbende event som også foregår online.
DON’T MISS

Upcoming

THE DIALOGUE  V/ THURE LINDHARDT
October 14, 2021

THE DIALOGUE V/ THURE LINDHARDT

LOCATION:
THE SOCIAL HOUSE   –  MEMBERS ONLY EVENT

HVORDAN DET ER AT VÆRE MENNESKE !

 

OMTANKE – Håbet er det sidste, man må miste

Den første udgivelse i Christian Have og Muusmann Forlags fælles serie af eksklusive bookazi­ner Omtanke har Thure Lindhardt som hovedperson. Gennem en dybdegående og inspirerende samtale med Christian Have vil den højtelskede og internationalt anerkendte skuespiller komme ind på en vifte af livets store temaer.

Med Omtanke får læseren en enestående mulighed for at komme helt tæt på Thure Lindhardt. I dette bookazine fortæller han om sit forhold til tro – både på sig selv og de højere magter.

Lindhardts arbejdsplads kan være alt fra en jysk provinsby til Hollywood, og han fortæller om, hvordan han bevarer fokus og nærvær i en ofte kaotisk dagligdag og en tiltagende fragmenteret verden.

I forlængelse heraf fortæller han om sit forhold til begrebet kærlighed og sætter ord på, hvilken rolle æstetik spiller i hans liv – i forhold til arkitektur og design, men også måden, han indretter sit eget liv og hjem på.

Endelig beretter han om, hvad der inderst inde driver ham. Hvordan han identificerer formålet med sit liv og opnår den meningsfuldhed med tilværelsen, som vi alle søger. Thure Lindhardt er kendt og elsket for sine roller i film som Her i nærheden, Flammen og Citronen, Nordkraft, Blå mænd og Engle og Dæmoner, tv-serier som Broen og Blekingegade og teaterforestillinger som Skrigerne, Rød og Kameliadamen samt adskillige forestillinger på Det Kongelige Teater. Han er født i 1974 og voksede op i Roskilde. Han er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater og bor i dag i København.

Read More
November 18, 2021

THE CHRISTMAS GATHERING

LOCATION:
TBA  –   MEMBERS ONLY EVENT

CELEBRATE LIFE AND THE COMMUNITY!

 

 

Read More
THE CHRISTMAS GATHERING
CHAMBERS OF INSPIRATION/ MYSTERY GUEST
February 2, 2022

CHAMBERS OF INSPIRATION/ MYSTERY GUEST

LOCATION:
TBA  –   MEMBERS ONLY EVENT

DET VI IKKE VED, GØR OS NYSGERRIGE!!

 

 

 

Read More
April 6, 2022

THE DIALOGUE V/ MARIE BRIXTOFTE

LOCATION:
TBA  –  MEMBERS ONLY EVENT

FRA MISBRUG TIL DØDEN !

 

 

Marie Brixtofte voksede i sine teenageår op hos sin far. Det var et hjem præget af diskussioner og politik, alkohol, frihed, ensomhed og kærlighed. Men som årene gik fyldte Peter Brixtoftes alkoholforbrug mere og mere.

Hun fortæller om misbrug og omsorgssvigt og om at tie og holde på hemmeligheder for at beskytte sin far Peter Brixtofte og hans renommé. Hun levede nemlig med frygten for at det ville blive hendes skyld, hvis han døde. Hun fortæller om at rejse sig efter at været blevet væltet omkuld af sorgen.

Hun fortæller også om de senfølger hun har med sig på godt og på ondt. Marie giver mulighed for en fælles refleksion omkring, hvad vi hver især har lært af strategier som børn for at overleve og få mest mulig kærlighed – strategier som gav mening dengang, men som så kan spænde ben for os som voksne.

BAGGRUND

MARIE BRIXTOFTE  er autoriseret psykolog hos TUBA (Terapi for Unge som er Børn af Alkoholikere). Tidligere har hun haft privat praksis og arbejdet som psykolog hos Børn, Unge & Sorg, og det Nationale Sorgcenter.

Inden hun blev psykolog har hun arbejdet i 7 år som

investmentbanker hos blandt andet JP Morgan i London. Hun er gift og har tre børn og bor i dag i Danmark.

Kun når det regner er Maries  Brixtoftes første bog. D. 18 september 2020 udkom Maries anden bog Bolsjefilosofi og andre leveråd, en bog om, hvad vi gør ved alt vores bagage, såsom dårlig samvittighed, ængstelighed, overbekymring og lavt selvværd.

Read More
THE DIALOGUE V/ MARIE BRIXTOFTE
THE SUMMER NIGHT GATHERING
May 20, 2022

THE SUMMER NIGHT GATHERING

LOCATION:
TBA  –   MEMBERS ONLY EVENT

CRISPY SUMMER NIGHTS!

 

 

 

Read More